Elkészült a Kickstarteres okostelefon



|

20 MP-es kamera és nyolcmagos processzor került az Ubik Uno-ba.

Tavaly nyáron indított Kickstarter kampányt az UBIK Mobil, akik 15 éves tapasztalatukra alapozva saját okostelefont kívántak készíteni. A kért összeg hamar összejött, most pedig bejelentették, hogy az Uno máris szállításra kész, hamarosan minden támogató és megrendelő megkapja a maga példányát.

Hirdetés

A vékony, oldalsó keret nélküli telefon 5,5 hüvelykes, 1920x1080 pixel felbontású kijelzőt kapott Gorilla Glass 3-mal. A 2,2 GHz-es, nyolcmagos MediaTek MT6795 chipset mellett 3GB DDR3 RAM és 16 GB (microSD-vel 64 GB-ra bővíthető) tárhely áll rendelkezésre, 3100 mAh-s akkumulátor pedig 8 órányi beszélgetést vagy 200 óra stand-by üzemidőt biztosít. A készülék 20 MP-es, Sony Exmor RS IMX230 szenzorral szerelt kamerájával 4k felbontású videókat is rögzíthetünk 30 fps-sel.

Az Android 5.1 Lollipop rendszerrel érkező Ubik Uno természetesen Bluetooth 4.0, NFC és 4G/LTE támogatást is kínál. Aki lemaradt volna a Kickstarter kampányról, jelenleg 295 dolláros bevezető áron rendelheti meg a készüléket, ami később már 320 dollárért lesz elérhető.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.