Hirdetés

Elkészült a Windows Mobile 6.5



|

A fejlesztőcsapat a Twitteren jelentette be a projekt elkészültét.

Hirdetés

Az utóbbi időkben nagymértékben szaporodott azon esetek száma, mikor szoftver vagy hardver-fejlesztők fontos információkat osztanak meg röviden a Twitterren. Ez egy akkora multicégnél, mint a Microsoft különösen hasznos, ugyanis a termék elkészülte és a hivatalos bejelentés közt elég sok idő is eltelhet, figyelembe véve a vállalat valószínűleg bonyolult, lassú folyamatait.

 

windows-mobile-6.5.jpg

 

A Windows Mobile Development Team nemrégiben a képen látható bejegyzést tette közzé: „a Windows Mobile 6.5 elkészült, nagyon jól néz ki és szerény véleményünk szerint minden bitje tökéletesen működik. ha bárki többet akar tudni, csak szóljon."

 

A rendszer a végfelhasználókhoz valószínűleg év végén fog megérkezni, nem tudni, hogy kizárólag új készülékeken találkozhatunk-e vele, vagy lesz-e lehetőség régebbi, de megfelelő hardverrel rendelkező gépekre is telepíteni.

 

 

 

Aki több információhoz szeretne jutni a frissített Windows Mobile-ról, annak érdemes megnéznie fontosabb kapcsolódó híreinket, illetve a fenti videót

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.