Hirdetés

Elkészült az Android 7.0 „Nougat”



|

Már ma megkezdődik a Nexus mobilokra és Pixel C-re való terjesztésre.

Hirdetés

Az előzetes pletykáknak megfelelően a Google tényleg elkészült a Nougat kódnevű Android 7.0 operációs rendszerrel, a mai napon meg is kezdi a kártyafüggetlen Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, General Mobile 4G mobilokra, továbbá a Nexus 9, Nexus Player, és Pixel C eszközökre való terjesztését. A megfelelő hardverekkel rendelkezők akár néhány órán belül megkaphatják az értesítést a Nougatot hozó OTA-frissítés telepíthetőségéről.


Hirdetés


A hírek szerint az Android 7.0 mellé két Google márkajelzésű okostelefon is dukál majd, a Sailfish és Marlin kódnevű prémium hardvereket állítólag a HTC készíti a keresőcég számára. A mobilok bejelentésének várható ideje nem tisztázott, azonban a spekulációk alapján néhány héten belül hivatalossá válhatnak.



Az Android 7.0 néhány érdekesebb újítása:

- jobban testre szabható gyorsbeállítások menü;
- többablakos multitasking;
- közvetlen válaszolási lehetőség az értesítésekben;
- átláthatóbb Beállítások alkalmazás;
- az Overview gomb dupla lenyomásával váltogatni lehet a két legutóbb használt app között;
- a Vulkan API támogatása (megfelelő hardvereken);
- háttérben történő szoftverfrissítési lehetőség;
- gyorsabb bootolás, felhasználónkénti adattitkosítás.


(Forrás: Android Police)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.