Hirdetés

Elsiette a frissítést a OnePlus



|

Bizonyítékot találtak rá (a hibák mellett), hogy a OnePlus túl korán adta ki a Nougatot a OnePlus 3-ra és 3T-re.

Hirdetés

A OnePlus 3-ra és a OnePlus 3T-re ugyan megérkezett az Android 7.0 Nougat, azonban nem ment minden simán. 

Hirdetés

Az OxygenOS 4.0.0 csak néhány emberhez jutott el 2016 utolsó napján, ráadásul több hiba volt benne, amire válaszul egy héttel később jött is egy javítás. Sajnos azóta is gondok vannak a rendszerrel a készülékeken, ezért újabb csomag várható. 

Egy felhasználó mindezeken kívül azt is felfedezte, hogy a legutóbbi build gyenge teljesítménye valószínűleg annak köszönhető, hogy egy debug verziós kernellel jelent meg az új rendszer, vagyis a kódot még csak be sem fejezték az OxygenOS 4.0.1-ben. 

Mindez persze figyelmetlenség is lehetne, azonban a frissítés időzítése másra utal. A OnePlus sokáig ígérgette, hogy még 2016-ban befut a frissítés, de a cég kifutott az időből. Gyakorlatilag az utolsó pillanatban álltak elő a Nougattal, és az utolsó nap végén adták ki, korlátozottan. 

A OnePlus vélhetően problémákba futott a fejlesztések során, de nem akarta megszegni az ígéretét. Az OxygenOS 4.0.2 a következő hetekben érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.