Hirdetés

Építs és működtess saját Tesco áruházat!



|

Az Én Kicsi Tescóm alkalmazás segítségével a játékosok maguk építhetik fel saját Tescójukat, fejleszthetik, szépíthetik azokat, illetve barátaikkal is üzletelhetnek.

Hirdetés

2014 júliusában az áruházlánc előállt egy mobiljátékkal, az Én Kicsi Tescómmal. Az applikáció ingyenes, így bárki számára elérhető, aki rendelkezik okostelefonnal.

Hirdetés

A játék lehetőséget ad arra, hogy felépítsük, majd üzemeltessük saját Tescónkat. Kezdésként egy tutorialon keresztül megismerhetjük a funkciókat és a játék nyújtotta lehetőségeket, utána viszont szabad kezet kapunk. Irányíthatjuk a rendeléseket, kedvünkre szerkeszthetjük a belső tereket, kitalálhatjuk a polcok, pultok elhelyezkedését, illetve még az árufeltöltéssel is bíbelődhetünk.

Érdekesség, hogy minden vásárló egyedi igények sokaságával érkezik hozzánk, amiket érdemes szem előtt tartani, annak érdekében, hogy sikeresen üzemeltessük áruházunkat. Vannak, akik a sajátmárkás termékeket keresik, de akadnak olyanok is, akik olcsón szeretnének kijönni a vásárlásból.

Ahogy fejlődik áruházunk, egyre több funkció válik elérhetővé. Egy bizonyos szint után, az élelmiszerek mellett, árulhatunk műszaki cikkeket és ruházati termékeket is. Tescónk előbb vagy utóbb kinövi magát, és egyszerű szupermarketből hatalmas Tesco Extra lesz, ehhez azonban rengeteg építőanyagra, munkásra, és játékpénzbeli tőkére van szükség.

A játék folyamatosan változik attól függően, hogy épp milyen akciók, programok vannak az üzletláncnál. Remek példa erre, hogy a Tesco hűségprogramjai a játékban is megjelennek, és többek között lehetőségünk van tematikus dekorációkkal feldíszíteni áruházainkat, illetve témához kapcsolódó termékekkel megtölteni polcainkat. Találkozhattunk már a Simpsons Család által megihletett tárgyakkal és dekorációval, a Rubik-hetek alatt pedig áruház-díszítő versenybe szállhattunk, értékes tárgynyereményekért cserébe. A decemberi ünnepi időszak alkalmából a játék külseje is megváltozik, hóeséssel és havas tájakkal találkozhatunk, illetve karácsonyi zenével válik még hangulatosabbá a játékélmény.

Közösségi funkciókból is akad bőven! Nem csak megnézhetjük Facebook-ismerőseink üzleteit, de kereskedhetünk velünk, illetve versenyezhetünk is a nagyobb forgalomért. A játék hetente új kihívásokat ad, amelyek sikeres teljesítése esetén felkerülünk egy online ranglistára.

“Az emberek szeretik ezt a játékot, mert a napi több, rövid feladat illeszkedik az életritmusukba. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a játékmenetek hosszúsága. A felhasználók átlagban 11 percig játszanak az Én Kicsi Tescómmal, míg az iparági átlag 3 perc körül van” emeli ki Késmárki László, a POSSIBLE Games Kft ügyvezetője. “Számomra megdöbbentő, milyen sokan játszanak napi rendszerességgel. Egy letöltésre 51 játékindítás jut, amely letöltés-játék arány példátlan.”

A nyári indulás óta a játék sok változáson ment keresztül, mindezt a gördülékeny játékmenet és a pozitív játékélmény érdekében. A legnagyobb újítások közé tartozik, hogy a kezdeti egyhez képest most már több áruházat is üzemeltethetünk, illetve a több lehetőségünk van kapcsolatba lépni és együttműködni ismerőseinkkel. A játék rendkívüli sikereket ért el a magyar mobilalkalmazás-piacon. A fél éves élettartam alatt az applikáció 155.000 letöltést számlál, és összesen 13 milliószor indították el.

Ha kipróbálnátok a játékot, akkor az Androidos változatot a Google Play Áruházból, az iOS-es verziót pedig az iTunesról tölthetitek le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.