Hirdetés

Ez lehet a Nokia P csúcskészülék



|

Snapdragon 835-ös lapkakészlet és 6 GB RAM kerülhet az új Nokia okostelefonba.

Hirdetés

A HMD - amely hamarosan bemutatja az első Nokia márkájú okostelefonokat - már korábban elárulta, hogy 2017 első negyedévében áll elő az első androidos okostelefonjaival. Minden bizonnyal ezek a februári MWC-n érkeznek meg. 

Hirdetés

A szivárgások alapján középkategóriás Nokia okostelefonokról van szó. Egyre élénkebbek a pletykák azonban egy zászlóshajóról is. 

A Weibón felbukkant egy szivárgás - a képen állítólag egy Nokia prototípus látható, a Nokia P. A csúcskészülékbe Snapdragon 835-ös SoC, 6 GB RAM és egy 23 megapixeles kamera kerülhet, Zeiss lencsével. Korábban QHD-s felbontású kijelzőt is említettek. 

A feltételezések szerint ha igazi is a prototípus, azt egyelőre nem mutatja be az MWC-n a HMD. A terv az, hogy kicsiben kezdenek, és 2017-ben újabb és újabb modellekkel állnak elő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.