Hirdetés

Ez lenne a Galaxy S8?



|

Állítólag kiszivárgott az első kép az igazi Samsung Galaxy S8 készülékről.

Hirdetés

Nem kell már sokat várni a Samsung következő nagy újdonságára, a Galaxy S8-ra - egyesek szerint már február végén, mások szerint készletproblémák miatt csak április közepén, de bemutatkozik. 

Hirdetés

Bár a Samsung szeretne mindent titokban tartani a készülékről, sok a pletyka. Ami azt illeti, előkerült az első kép, ami állítólag már a konkrét Galaxy S8-ról készült. 

Ugyan a kép meggyőzőnek tűnik, sokan arra gyanakodnak, hogy gyakorlatilag egy Galaxy S7 edge-et látunk, némi képszerkesztői munkával módosítva. Ugyanakkor tény, hogy a Samsung nem ígért teljes külső dizájnváltást. 

A fizikai home gomb hiányzik a készülék előlapjáról - ezt a lépést a pletykák alapján a Samsung tényleg megteszi, az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe költözik. Ugyanakkor jó kérdés, hogy hová tűntek a szoftveres navigációs gombok a kijelző aljáról. 

Bár a Galaxy S8 még nem holnap mutatkozik be, de egyre közeledik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.