Hirdetés

Ez lenne a Galaxy S8 előlapja?



|

Egy fotón állítólag a Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8 Plus előlapjai láthatóak.

Hirdetés

Kevés dolog biztos egyelőre a Samsung Galaxy S8-cal kapcsolatban, de a dél-koreai gyártó legnagyobb igyekezete ellenére a pletykákból és az állítólagos szivárgásokból nincs hiány. 

Hirdetés

Jelenleg úgy néz ki, hogy a Galaxy S8 nem mutatkozik be az idei MWC-n, csak néhány ember láthatja majd. A bemutatóra március 29-én keríthet sort a Samsung, míg a megjelenésre a 17. héten, április 24. és 30. között. A készülék vételára 849 dollártól indulhat. 

A dátumokat egyelőre nem erősítette meg a Samsung, természetesen a kiszivárgott fotókat sem. A legutóbbi állítólag az 5,7 hüvelykes Galaxy S8 és a 6,2 hüvelykes Galaxy S8 Plus előlapjait mutatja meg. 

Ha igaziak, akkor mindkét eszköz lekerekített szélű kijelzőt kap, gyakorlatilag minimális kerettel. 

A bemutatóig persze nem árt fenntartásokkal kezelni a hasonló képanyagokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.