Hirdetés

Ez lett volna a Lumia 750



|

Kiderült, hogy milyen lett volna a Microsoft egyik tavaly elkaszált készüléke.

Hirdetés

A Microsoft egy ideje leépítette az okostelefon-kínálatát és a mobilos részlegét, ezzel egyszerre pedig értelemszerűen a Lumia termékcsalád is végleg eltűnik. Az utolsó készülék a Lumia 650 volt idén februárban. 

Hirdetés

A Lumia 750-nek és a Lumia 850-nek tavaly kellett volna megérkeznie, de mindkettőt elkaszálták. Evan Blass forrásainak hála azonban kiderült, hogy a Lumia 750 milyen lett volna. 

Az okostelefonról renderelt képek és specifikációk is vannak. A Microsoft Giulin kódnevű készülék egy 5 hüvelykes, 720p-s kijelzőt kapott volna, a Lumia 650-nél kisebb kerettel. A Snapdragon 410-es processzort 1 GB RAM, 8 GB tárhely, egy 2650 mAh-s akku, valamint egy 8 és egy 5 megapixeles kamera egészítette volna ki. 

Nem is olyan régen derült ki, hogy a Microsoft és a Dell egy nagyszabású mobilos tervét is a kútba dobta. Egyelőre nehéz lenne megtippelni, hogy valaha is jön-e a Surface Phone. A mobilos Windows piaci részesedése mára olyannyira jelentéktelen lett, hogy már a nagy cégek statisztikáiban sem szerepel a platform. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.