Hirdetés

Ezek voltak 2016 legjobbjai az AnTuTu szerint



|

Az AnTuTu közzétette a 10 legmagasabb pontszámot elért okostelefon és táblagép listáját.

Hirdetés

Az AnTuTu több érdekes listát is közzétett. Az egyik a 2016-os mérési eredményekben elért legmagasabb pontszámú készülékek rangsora. 

Hirdetés

A minden platformot lefedő lista az átlagpontszámokat vette alapul. A listát az Apple iPhone 7 Plus vezeti, 181 316 ponttal. Jól mutatja az A10-es lapka képességeit, hogy a második helyen 172 001 ponttal az Apple iPhone 7 áll. 

A OnePlus 3T a 163 013 pontjával a legjobb androidosnak bizonyult. Persze a OnePlus 3 sem rossz, a régebbi Snapdragon 820 SoC-vel 147 495 pontra volt képes átlagosan. 

Az androidos toplistában előkelő helyet ért el a LeEco Le Pro3, a Moto Z, a Xiaomi Mi 5s - de meglepetésre a Samsung hiányzott. A listán szereplő modellekkel szemben feltétel volt, hogy legalább 2000-szer lefusson rajtuk a teszt. 

Az iOS-es eszközök listáját az Apple iPad Pro vezeti, amit az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus, majd a 9,7 hüvelykes iPad Pro és az iPhone 6S Plus követnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.