Hirdetés

Ezért veszélyes a keret nélküli kijelző



|

Valaki elejtett egy Xiaomi Mi MIX készüléket - az eredmény megjósolható.

Hirdetés

Napjainkban az egyik legnagyobb gond az okostelefonokkal, hogy a Gorilla Glass védőüvegek ellenére is könnyen megsérülhetnek. A jövőben emiatt még jobban kell aggódni, főleg, ha valóban trend lesz a keret nélküli kijelzőkből, és a Galaxy S8 is tényleg ilyennel újít. 

Hirdetés

A kategória első nagy úttörőjének a Xiaomi Mi MIX számít, amelynél a 6,4 hüvelykes kijelző az előlap 91,3 százalékát borítja. A kerámiaházas készülék az első visszajelzések szerint nem bírja jól a fizikai behatásokat. 

Minderre bizonyíték egy olyan fotó, amely azután készült, hogy egy Mi MIX kicsúszott valakinek a kezéből a Xiaomi egyik kínai boltjában. 

Nem elég, hogy a kijelző eltört, még a kerámiaház is sérült. Egyesek szerint ebben nagy szerepe volt annak, hogy a panelt nem védte Gorilla Glass védőüveg. 

A keret nélküli kijelzővel rendelkező készülékeknél nem megoldás a tok, elvégre az épp az eszköz lényegét rondítja el. Ebben az esetben a biztosításé lehet a jövő. A Xiaomi Mi MIX-ből egyébként havonta csak 10 000 darab készül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.