Hirdetés

Február 26-án jön a Samsung Galaxy S8



|

Dupla hátsó kamera és kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó kerülhet az új zászlóshajóba.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S7 (és Galaxy S7 edge) az egyik legjobb okostelefon a piacon, sok tekintetben talán nincs is párja. A Samsung számára elképesztően nagy sikert hozott mind a visszajelzések és a megítélés tekintetében, mind pénzügyileg. Bár a Galaxy Note 7 ott folytatta, ahol a Galaxy S7 ezt elkezdte, az akkus botrány keresztülhúzta a Samsung számításait. A történtek mielőbbi feledtetésének és a márka ismételt megerősítésének a legjobb eszköze a Galaxy S8 lesz. 

Hirdetés

A Samsung éppen ezért már megszellőztette, hogy a Galaxy S8 bemutatója 2017. február 26-án esedékes, a barcelonai MWC-n. 

Mit tud majd a Galaxy S8? Egy ideje már lehet hallani, hogy a VR miatt 4K-s kijelzővel érkezik, de más érdekességet is tartogat. 

Az ETNews szerint nem lesz home gomb a készüléken, az ujjlenyomat-olvasó közvetlenül a kijelzőbe költözik. A képernyő ráadásul hajlított lesz, a lapos paneltől megválik a gyártó. A kijelzőt kiterjesztenék fölfelé és lefelé is, vagyis teljes mértékben keret nélküli lehet a Galaxy S8 képernyője. 

Egyre biztosabbnak tűnik a dupla hátsó kamera is, amelyet ezúttal is megerősítettek. Az iparági források szerint a döntés végleges, de az még nem biztos, hogy egyben vagy külön lesz a két kamera, vagyis mire lesz jó a második. 

Egy keret nélküli kijelzős okostelefonra régóta és sokan vágynak már, vagyis egy ilyen megoldás remekül feledtetné a Galaxy Note 7 problémáit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.