Hirdetés

Fröccsenésálló lesz a Google Pixel és Pixel XL



|

IP53-as minősítést kapnak a Google új okostelefonjai, vagyis nem kell félnünk az esőtől.

Hirdetés

A Nexus szériát ugyan nyugdíjazza a Google, de a jelek szerint visszahoz egy tulajdonságot a Nexus 6-ból, amit mostanában egyre többen hiányolnak. 

Hirdetés

A Nexus 6 különlegessége az volt, hogy fröccsenésálló burkolattal rendelkezett, a gyakorlatban nem kellett félni a víztől a hétköznapok során. Az Android Police értesülései szerint az új Google Pixel és Pixel XL okostelefonok is bírják majd a vizet, ugyanis IP53-as minősítést kapnak. 

Ez azt jelenti, hogy ellenállnak a pornak is, bár bizonyos körülmények között a szennyeződés bejuthat a készülékbe (a teljes porállóságot az IP6X jelenti). A második számjegy a vízállóságra utal, amely szerint nem kell félni az esőtől és a fröccsenésektől - fürdetni a készülékeket azonban nem lesz ajánlott. 

Érdekesség, hogy az HTC 10 épp IP53-as minősítéssel rendelkezik - a Pixelt és a Pixel XL-t pedig állítólag az HTC gyártja. A mostani hír mindezek tekintetében annyira nem is meglepő. 

A Google Pixel és a Pixel XL október 4-én mutatkoznak be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.