Hirdetés

Fujitsu Stylistic M532



|

A gyártó, a többi termékéhez hasonlóan, irodai környezetbe szánta a Stylistic M532-t

Hirdetés

Habár hardveres szempontból a Fujitsu Stylistic M532 nem igazán különbözik vetélytársaitól, felhasználási területét mégis máshova lőtte be a gyártó. Ez az androidos tablet elsősorban munkaeszköznek készült és csak másodsorban jöhet szóba a filmezés vagy a többi szórakozásnak számító tevékenység. Feltétel nélkül ugyanakkor ne hallgassunk a cégre, lehet bőven szórakozni az eszközzel.

 


A táblagépet egy Fujitsu-piros alumínium sáv futja körbe, ami a helyén tartja a gumírozott, nagyszerűen tapadó hátlapot. A kijelzőt annak rendje és módja szerint a Corning Gorilla Glassa védi. Első blikkre is tetszetős darab, de később sem fogunk elszomorodni az eszköz láttán, sőt a prémiumérzet kellemes hosszútávú használhatósággal jár együtt. Az összeszerelés minősége a külső formavilághoz hasonlóan rendben van, bár hajlításra talán túlságosan is jól reagál a gép, és ilyenkor a 10,1 hüvelykes, 1280×800 pixeles felbontással rendelkező kijelző ahol ráfeszül a védelmező Gorilla Glassra ott elkezd ködösödni. Ha pedig már kijelző akkor meg kell említenünk, hogy nem akármilyen darabról van szó. A gyártó csúcsminőségű IPS panelt pakolt a fedélzetre, aminek az átlag 600 nit fényerő sem jelent akadályt. Ennek következtében a kijelző tartalmát odakint a csillogó, tükröződő üveg és az ujjlenyomatkupacok ellenére is jól láthatjuk.

 


A gépnek teljesítmény terén sem kell panaszkodnia. Ugyan a Tegra 3 SoC magasabb órajelen is üzemelhetne, a gyártó 1,3 Ghz-re vette vissza a tempóját. A kisebb órajel és a 38 Wh akkumulátor előnye, hogy a táblagép akár 15 órán keresztül is működőképes marad, ha alacsony fényerő mellett végzünk vele (ritkán) általános feladatokat. Normál használati körülmények között két és fél óra töltés után megközelítőleg hét óráig bírja a Fujitsu táblája.

 

 

 

Ár: 129 000 Ft

Adatok: Nvidia Tegra 3 SoC @ 1,3 Ghz, 1 GB LPDDR3, 32 GB háttértár, 10,1 hüvelykes, 1280×800 pixeles IPS, 8 MP-es autofókuszos kamera + LED villanó, microSD, 3G modem, Wi-Fi, Bluetooth, Android 4.0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.