Hirdetés

Galaxy S8: március 29-én?



|

Azt mondják, hogy rekordméretű marketingkampány kíséri majd az új Samsung zászlóshajót.

Hirdetés

A Samsung nemrég leszögezte, hogy az idei MWC-n nem mutatja be a Galaxy S8-as csúcskészülékét. Emiatt aztán mindenki a bemutató lehetséges dátumát találgatja. 

Hirdetés

Már a Samsung tájékoztatása előtt is sok jelentés szólt róla, hogy az MWC-n nem láthatja a nyilvánosság a készüléket, amely majd a show után mutatkozik be. 

A pletyka forrása szerint március 29-én rántja le a leplet a dél-koreai gyártó az új zászlóshajóról, amely áprilisban kerülhet forgalomba. Most azt is hozzátették a szó-beszédhez, hogy Amerikában és Európában egyszerre zajlik majd a bemutató. 

A tippek alapján New Yorkban és Londonban tart egy eseményt a Samsung, a bolti megjelenés pedig a 17. héten esedékes. A Galaxy S8-at az eddigi legnagyobb marketingkampány kíséri majd a jól értesültek szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.