Hirdetés

Hamarosan visszatérnek a Nokia okostelefonok



|

2017-ben a Nokia megpróbálja megszorongatni az Apple-t és a Samsungot az új, androidos okostelefonjaival.

Hirdetés

A jövő év elején érkeznek a Nokia új androidos okostelefonjai. A visszatérést már májusban bejelentette a vállalat, most azonban formálisan is létrejött a licencelési megállapodás a HMD Globallal. 

Hirdetés

A HMD Global lesz valójában az a cég, amelyik az okostelefonokkal foglalkozik, a Nokia pedig a márkanevet adja a gyártónak, egyelőre legalább 10 évig. 

A Nokia már külön oldalt is indított a honlapján a telefonoknak. A márka azután tér vissza a piacra, hogy a Microsoft a finnek felvásárlását követően megvált a Nokia márkanévtől a Lumia javára. 

Érdekesség, hogy a Nokia már kísérletezett az Androiddal a felvásárlás előtt is - akkor egy iPad mini klónján futott a robotos rendszer. 

Egyre többen kíváncsiak, hogy vajon a sokat fogadkozó HMD Global és a Nokia képesek lesznek-e megszorongatni az Apple-t, a Google-t, a Samsungot, a Huaweit és a többi nagy gyártót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.