Hirdetés

Haragszik a Motorola a Samsungra



|

A Moto a Galaxy Note 7 mindig bekapcsolt kijelzője miatt orrolt meg a Samsungra.

Hirdetés

Az idei év egyik legnagyobb sikerének tűnik a Galaxy Note 7, emiatt pedig a rivális gyártók figyelmét is elnyerte. 

Hirdetés

Persze a legtöbben nem örülnek a versenytársak közül, és ami azt illeti, a Motorola kifejezetten haragszik a Samsungra. A Lenovo által felvásárolt cég, amely Moto márkanévvel folytatta, úgy véli, hogy a Moto készülékekről lett átemelve a Galaxy Note 7 egyik érdekes funkciója, a mindig bekapcsolt kijelző. 

A Twitteren a vállalat azt kérdezte meg, hogy melyik galaxisban (utalva a széria nevére) van rendben az, ha ellopják a rivális készülékek remek funkcióit. A hashtaggel egyértelműen utaltak a mindig bekapcsolt kijelzőre, valamint egy kép is volt a Moto Z Moto Display funkciójáról. 

Nem ez az első Samsung okostelefon a funkcióval egyébként - a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge is képes volt rá, de sokat fejlesztették a Galaxy Note 7-re. 

Bár a Motorola gyártotta az első androidos eszközt ezzel a funkcióval - Moto X, 2013 - a világ első okostelefonja a 2011-es Nokia N9 volt, még MeeGo-alapokon, ami képes volt rá. Ugyanígy tudta ezt néhány korábbi symbianos készülék, majd a windowsos Lumiák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.