Hirdetés

Hatmagos processzor a Galaxy Note 3 Neóban



|

Az LTE modemet nélkülöző változatba négymagos központi egység került.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt sokakat szemöldökráncolásra késztetett a hír, miszerint a Samsung következő olcsóbb tepsimobiljába hatmagos processzor kerülhetett. A pletyka igaznak bizonyult: a vállalat lengyel kirendeltsége által ma bejelentett Galaxy Note 3 Neo LTE modemes verziójában tényleg ilyen központi egység dolgozik, míg az olcsóbbik HSPA+ modemes kiadást választók „csak” 1,6 gigahertzes és négymagos CPU-t kapnak.

Hirdetés


A beszámoló alapján az LTE modemes variáns központi egységében négy 1,3 gigahertzes Cortex-A7 és kettő 1,7 gigahertzes Cortex-A15 mag található, ám egyelőre nem világos, hogy az eltérő típusú magok dolgozhat-e szimultán. A furcsa processzorkiépítés magyarázata valószínűleg annyi, hogy a Samsung így próbálja csökkenteni a kishibás nyolcmagos Exynos 5 Octa lapkakészletének selejtarányát.


További specifikációk: 5,5 colos és 1280×720 pixeles S-AMOLED érintőkijelző, 2 / 8 megapixeles kamerák, 2 GB RAM, 16 GB bővíthető háttértár, NFC, HSPA+, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11ac, A-GPS, Android 4.3, 3100 milliamperes akku, 168 grammos súly, 148 × 77 × 8,6 mm-es méret, tartozék stylus.


A Samsung Galaxy Note 3 Neo elméletileg februárban kerül majd piacra, a várható árakról biztosat még nem tudni.


(Forrás: PocketDroid)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.