Hirdetés

Így néz ki a Huawei Mate 9



|

Nyolc színben, dupla Leica kamerával és 5,9 hüvelykes kijelzővel közelít az óriás.

Hirdetés

Egy ideje már hallunk a Huawei Mate 9-ről, amelyhez dupla hátsó Leica kamerát emlegetnek. Valószínűleg nem véletlenül, hiszen a Huawei és a Leica nemrég indította el a közös kutatás-fejlesztési ágazatát. 

Hirdetés

Most kiszivárogtak a Huawei Mate 9 renderelt képei, amelyeken látható, hogyan fest majd a hatalmas készülék. 

A Weibóra kikerült anyagok szerint a gyártó valóban szokatlanul sok árnyalatban, egyenesen nyolc színben teszi majd elérhetővé a Mate 9-et. 

A letisztult dizájnt a nagy kijelző határozza meg, amely egyébként 5,9 hüvelykes és QHD-s lesz. A fém házba zárt készülék két hátsó kamerát kap, amelyek mellett a Leica neve olvasható. A P9 után nagy a várakozás, hogy vajon mit hozott össze a páros. 

A pletykák alapján a Mate 9 a Huawei HiSilicon Kirin 960-as processzorát kapja majd meg, 4 és 6 GB RAM-mal, valamint egy 4000 mAh-s akkumulátorral. Pontos megjelenési dátum még nincs, de valószínűleg még az idén bemutatkozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.