Hirdetés

Így néz ki a Huawei Mate 9 és a Mate 9 Pro



|

Kiszivárgott egy hivatalos kép; lekerekített kijelzőt kap a Pro verzió.

Hirdetés

Közelít a Huawei következő csúcskészüléke, a Mate 9. A gyártó november 3-án tart egy rendezvényt, és bár a Mate 9 nevet nem említette, gyakorlatilag biztos, hogy akkor érkezik az okostelefon. 

Hirdetés

Az elmúlt hetekben sok szivárgás volt erről, és Evan Blass forrásainak hála most előkerült egy hivatalos kép is a készülékről. 

Azt nem tudni, hogy milyen színekben lesz elérhető az eszköz, de az már biztos, hogy dupla hátlapi kamerát kap, ujjlenyomat-olvasóval és Leica lencsékkel. 

Szerencsére nem távozott a 3,5 milliméteres jackcsatlakozó, ugyanakkor van USB-C. 

A Kirin 960-as SoC mellett a Mate 9-be 4 GB RAM, 64 vagy 128 GB tárhely és egy 5,9 hüvelykes kijelző kerülhet. 

Lesz egy Mate 9 Pro verzió is, amely hardveresen ugyanilyen, azonban az 5,9 hüvelykes kijelzője lekerekített szélekkel rendelkezik, és a tárhelye 256 GB-os. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.