Hirdetés

Ilyen a Lumia 525 Androiddal



|

Egy hacknek hála a Windows Phone 8.1 helyett Marshmallow-t is képes futtatni a készülék.

Hirdetés

A Nokia Lumia 525 még 2014 elején érkezett meg a piacra, 4 hüvelykes, 800 x 480-as IPS kijelzővel, Snapdragon S4-es processzorral, 1 GB RAM-mal és 8 GB tárhellyel. 

Hirdetés

Sokan szerették, és bár frissült Windows Phone 8.1-re, a Windows 10 Mobile végül nem jutott el rá. 

A jelek szerint mégis lehet modern rendszert futtatni a korosodó okostelefonon. Az xda-developers fórumának az egyik tagja olyan videókat tett közzé, amelyeken a Nokia eszköz Android 6.0.1-et futtat

A Windows Phone rendszert és az UEFI firmware-t eltávolította, majd az LK bootloaderrel, a TWRP custom recoveryvel és a CyanogenMod 13 egy portjával új életet adott a mobilnak. 

Vannak persze hibák - nem működött például a WiFi -, de a készülék többségében működik az Androiddal. Állítólag a Lumia 520-ra is rá lehet majd szabni a rendszert - abban 512 MB RAM van. A fejlesztő által létrehozott szoftver elméletileg más Lumiákon is működhetne, de egyelőre ezt a kettő modellt támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.