Hirdetés

Ilyen microSD-t keress az androidos okostelefonodba



|

Az A1 szimbólummal ellátott microSD memóriakártyákat úgy tervezték, hogy képesek legyenek appokat futtatni.

Hirdetés

A microSD memóriakártyákon több eltérő szimbólum is található, amely informatív jellegű - ilyen például a kapacitásra utaló HC vagy XC, illetve a sebességosztály jelzése is. Most van egy újabb

Hirdetés

A legutóbbi az Application Performance Class logó, amely azokra a kártyákra kerül rá, amelyek megfelelnek a minimum követelményeknek az appok futtatásához. 

Az Android Marshmallow verziója óta a Google lehetővé tette, hogy az androidos okostelefonok úgy kezeljék a microSD memóriakártyát, mintha az a normál belső tárhely része lenne. Sajnos azonban vannak olyan microSD-k, amelyek bár képek és videók tárolására alkalmasak, az appok futtatására már kevésbé, sőt, észrevehető lassulás jelentkezik ilyen helyzetekben. 

A gyártók ezért az új szimbólummal azt jelzik, hogy az adott kártyát appok futtatására is optimalizálták. Az SD Association által létrehozott első szint az App Performance Class 1, vagy röviden A1. A jövőben természetesen lesznek magasabb szintek is. 

Azok a microSD-k, amelyek A1 logóval rendelkeznek, másodpercenként 1500 és 500 véletlenszerű olvasási és írási I/O-műveletet tudnak végrehajtani, a fenntartható szekvenciális átviteli sebességük pedig eléri a másodpercenkénti 10 MB-ot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.