Hirdetés

Info-mobil kiállítás és vásár



|

Nagyszabású kiállítás nyílik 2007. őszén a HUNGEXPO Vásárközpontban.

Hirdetés

0425mobil_k.jpg
A BNV-vel egy időben megrendezésre kerülő eseményen négy napon át a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztések, interaktív játékok, izgalmas előadások és a vásárlók számára óriási akciók várhatók.

 

Azonos látogatói kört - a publikumot - célzó rendezvény-együttes házasságának célja, hogy mind „tökéletesebbé" és teljesebbé váljon a hazai informatikai és telekommunikációs piac eszköztárának, újdonságainak bemutatása.

 

MOBIL SHOW 2007: Tavaly decemberben első alkalommal került megrendezésre a Mobil Show, a nagyközönségnek, a felhasználóknak szóló kiállítás és vásár. A rendezvényt akkor több mint 40 kiállító és 14.000 látogató tisztelte meg jelenlétével, mely elegendő bizonyíték arra, hogy sikerült egy olyan rendezvényt szervezni, melynek komoly létjogosultsága van a magyar piacon.

 

INFOmarket: Magyarország elsőszámú informatikai és telekommunikációs kiállítása, az INFOmarket idén hatodszor várja látogatóit. A vásár a BNV brandjeként évről évre bemutatkozási és értékesítési lehetőséget kínál az otthoni felhasználókat és a nagyközönséget célzó vállalkozások számára.

infomob.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.