Hirdetés

Itt a prémium HTC U Ultra



|

Az HTC új okostelefonja másodlagos kijelzővel és akár zafírüveg borítással is vihető.

Hirdetés

Egy tajvani médiaeseményen az HTC bemutatta az új okostelefonját, a HTC U Ultrát. Ezt az 5,2 hüvelykes, középkategóriás U Play kísérte. 

Hirdetés

Bár a bemutató során egyszer sem nevezték zászlóshajónak, az HTC U Ultra tudása a legjobbak közé pozicionálja a készüléket. Az eszköz akár zafírüveg borítással is elérhető, ami ritkaság, és a szokásosnál is jobban ellenáll a karcolásoknak. A normál kiadás mindenesetre Gorilla Glass 5 üveget kap. 

A készülék erősen tükröződő üveg hátlapot kapott, élénk színekkel: kékben, rózsaszínben, világoszöldben és feketében lesz vihető. Az 5,7 hüvelykes kijelző 2560 x 1440-es felbontású, fölötte egy másodlagos, 2 hüvelykes 160 x 1040-es kapott helyet, mint az LG V20-on. A készüléknek saját mesterséges intelligencia-alapú asszisztense is van. 

Belül a Snapdragon 821-es processzor, Adreno 530-as GPU, 4 GB RAM és 64/128 GB tárhely található. Van microSD-férőhely, 12 megapixeles HTC Ultrapixel 2 kamera (1,55 mikronos képpontmérettel, lézeres és fázisérzékelős autofókusszal, optikai képstabilizálással és dupla vakuval dolgozik az f/1.8-as kamera), az előlapi kamera pedig 16 megapixeles. Az akku 3000 mAh-s az Android 7.0-s okostelefonban. 

A U Sonic audiofunkció szonárszerű hullámokkal igyekszik igazodni a felhasználó füleihez, majd testre szabott profillal játssza le a hanganyagokat, igazodva az illető igényeihez. Sajnos jackcsatlakozó nincs a U Ultrán, csak USB-C port. 

A 64 GB-os kiadás Gorilla Glass 5 üveggel 750 dollárba kerül, a 128 GB-os, zafírüveggel borított modell 910 dollárért az év későbbi részében lesz kapható. 

A U Play 3 GB/ 32 GB és 4 GB / 64 GB konfigurációkban lesz vihető 440 dolláros és ismeretlen árakon. Ez egy középkategóriás modell lett, 5,2 hüvelykes, full HD-s kijelzővel, Helio P10 SoC-vel, 2500 mAh-s akkuval, 16 megapixeles, f/2.0-s kamerákkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.