Hirdetés

Itt az LG G6 QHD+ LCD-kijelzője



|

18:9-es képarányt használ majd az LG új képernyője, az eddig megszokottnál nagyobb felbontással.

Hirdetés

Közeledik az LG új zászlóshajója, a G6-os okostelefon - biztosra egyelőre csak egy dolgot tudunk róla, ez pedig az, hogy milyen lesz a kijelzője. Az LG Display ugyanis elárulta. 

Hirdetés

Az LG egy QHD+ felbontású LCD panelt fejlesztett hozzá. Ez 5,7 hüvelykes (vagyis 564 képpontsűrűségű), és 2880 x 1440-es felbontást használ. Mindez eddig szokatlan, 18:9-es képarányt jelent. 

A gyártó azt reméli, hogy az új képarány még jobb élményt garantál majd, illetve javítja a multitaskingot, amit az Android 7.0 tett lehetővé igazán (két app párhuzamos használatát). 

A kijelzőt az LG az inTOUCH technológiával teszi nagyon reszponzívvá, vagyis a képernyő szinte azonnal reagál, ahogy hozzáérünk. A kijelző kerete ráadásul kisebb, a panel pedig vékony. A szabadban még jobb láthatóságot garantál, miközben a fogyasztása 30 százalékkal csökken. 

Az LG G6 várhatóan február végén, az MWC-n mutatkozik majd be, egészen pontosan február 26-án. Dél-Koreában már március 10-én kapható lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.