Hirdetés

Jön a OnePlus 3T



|

Mindezt maga a Qualcomm erősítette meg - Snapdragon 821-es SoC lesz a készülékben.

Hirdetés

A Qualcomm árulkodott, és megerősítette, hogy egy új OnePlus készülék mutatkozik be hamarosan. Ugyan részleteket nem mondott a vállalat, de azt megemlítette, hogy a Snapdragon 821-es csúcsprocesszor kap helyet az eszközben. 

Hirdetés

Ez szinte biztosan a OnePlus 3T-t jelenti, amelyről egy ideje már pletykálnak, és ami várhatóan november 14-én mutatja meg magát. 

Állítólag a OnePlus 3T nem különbözik majd sokban a OnePlus 3-tól. Az újdonság már gyárilag Android 7.0-val jön, Snapdragon 821-es processzorral. Más újdonságról nem tudni, elvileg marad az 1080p-s, 5,5 hüvelykes OLED kijelző, a 6 GB RAM, a 64 GB tárhely és a 3000 mAh-s akku. 

A nagyobb teljesítmény miatt a OnePlus 3T ára 80 dollárral magasabb lesz, vagyis 479 dollárba kerülhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.