Hirdetés

[Frissítve] Jön az Android 7.1.1 a Galaxy S7 mobilokra



|

A mai napon véget ér a gyártó Nougat bétatesztelői programja.

Hirdetés

Örülhetnek a Samsung Galaxy S7 és S7 edge készülékek tulajdonosai, ugyanis várhatóan januárban megkezdődik a telefonjaik Android 7.1.1 operációs rendszerre való frissítése. Első körben persze a kártyafüggetlen mobilok kapják majd meg a jelentős patchet, mivel a szolgáltatóktól vásárolt modellek esetében maguknak az operátoroknak is jóvá kell hagyniuk az új változat terjesztését.


Hirdetés


A készülékek jelenleg Android 6.0 rendszert futtatnak, egyes kiválasztott tesztelők már hetek óta próbálgathatták a telefonok Android 7.0 rendszerű javítását. Jó hírnek nevezhető, hogy a Samsung végül ennek a régebbi kiadásnak az átugrása mellett döntött, és rögtön a frissebb 7.1.1-et juttatja el a stabil kiadási csatornában lévő ügyfeleinek. A mai napon véget ér a vállalat Android 7.0 bétatesztelői programja is.


Frissítés: sajnos félreértés történt, a Samsung januárban az Android 7.0-s firmware terjesztését kezdte meg a készülékekre.


(Forrás: SamMobile9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.