Hirdetés

Kamerában is javít a OnePlus 3T



|

Sony IMX398-as szenzort és Snapdragon 821-es processzort kaphat a OnePlus közelgő okostelefonja.

Hirdetés

A OnePlus 3 az idei év egyik legjobb okostelefonjának bizonyult, ár-érték arányban pedig szinte verhetetlen. Egy ideje azonban pletykálnak egy frissítésről. 

Hirdetés

Ez az utóbbi jelentések szerint a OnePlus 3T nevet kapja, és bár 80 dollárral drágább lesz a sima OnePlus 3-nál, eddig nem lehetett tudni, hogy miben lesz más. 

Most kiderült - feltéve, hogy a források hitelesek -, hogy a készülék már a Sony IMX398-as szenzorát használja majd. A 16 megapixeles szenzor a múlt héten debütált az Oppo R9s és R9s Plus készülékeiben - azok az eszközök f/1.7-es rekeszértékkel és kétmagos autofókusszal dolgoznak. Ez utóbbi gyorsabb és pontosabb a fázisérzékelős autofókusznál, főleg mozgó elemeknél. 

A OnePlus 3T várhatóan Snapdragon 821-es processzort és 6 GB LPDDR4-es RAM-ot kap, vagyis enyhén javul a teljesítménye. Méretben és dizájnban nem változik, de már gyárilag az Android 7.0 Nougat operációs rendszerrel jelenik meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.