Hirdetés

Kanadában is leégett egy Galaxy S7 edge



|

Újabb jelentés futott be, ezúttal egy autóban kezdett füstölni egy Galaxy S7 edge.

Hirdetés

Gyakorlatilag még véget sem ért a Galaxy Note 7 története, elvégre a Samsung mérnökei továbbra sem tudják, hogy mi okozta a tűzeseteket. A botrány ellenére úgy tűnt, hogy az elképesztően jól sikerült Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge viszi majd előre a gyártót, és a Galaxy S8 jövőre végleg feledteti a történteket. Azonban kezdenek szaporodni a Galaxy S7 edge-tűzesetek, ami azért is égető probléma, mert a Galaxy Note 7-tulajdonosok jelentős része épp erre váltja le a készülékét. 

Hirdetés

Egyelőre csak kevés tűzesetről lehetett hallani, így Galaxy Note 7-méretű problémáról és visszahívásról hatalmas túlzás lenne beszélni - azonban a jelenség mindenképp aggasztó, és túlságosan közeli a Galaxy Note 7-hez. 

Ezúttal Elisha Loewen Galaxy S7 edge készüléke kezdett füstölni egy autóban, Kanadában. A forró készüléket még időben tudta felkapni a tulajdonosa, majd kidobta az ablakon, és a hóra bízta az időközben szükségessé vált tűzoltási feladatokat. 

A leégett készüléket ezután a Bell szolgáltatóhoz vitte vissza, amely nem volt hajlandó azt átvenni, hanem közvetlenül a Samsunghoz irányította át a felhasználót. 

A Samsung hivatalosan egyelőre nem kommentálja az eseteket, előbb alaposan szeretné megvizsgálni az érintett készülékeket. Továbbra is a felhasználók biztonságát tartják a legfontosabbnak. 

Több elemző szerint nagyon gyanús, hogy most kezdenek el kigyulladni a Galaxy S7 edge készülékek, pedig már több mint 6 hónapja a piacon vannak, problémák nélkül. Egyes teóriák szerint mindez azzal lehet kapcsolatban, hogy a Galaxy Note 7 esete miatt a Samsung fokozta a Galaxy S7 edge gyártását. A fórumozók még tovább mennek, a legvadabb elméletek szerint szándékos szabotázs is lehet a háttérben. Reméljük, hogy csak néhány elszigetelt esetről volt szó, és a nagyszerűen sikerült Galaxy S7 edge készüléket nem érinti hasonló probléma. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.