Hirdetés

Két hét, és frissül az HTC 10



|

Végre megkapja az Android Nougatot az európai HTC 10 és az HTC One M9.

Hirdetés

Graham Wheeler, az HTC EMEA egyik igazgatója a Twitteren árulta el, hogy a gyártó Európában rövidesen Android 7.0-ra frissíti a kártyafüggetlen HTC 10 és HTC One M9 okostelefonjait. 

Hirdetés

A tweet szerint mindkét modell a következő két hétben kapja meg a frissítést - feltehetően több hullámban. Amint a folyamat lezajlott, a független HTC One A9 a soros, Európában ez kapja meg következőnek az aktuális Androidot. Időpontot ehhez nem kötöttek. 

A hivatalos, 2 hetes keret egyébként kedvezőbb, mint amit az HTC-szivárgásokban jeleskedő LlabTooFeR ígért: ő 3 hetet tudott. A késés hátterében egyébként értelemszerűen frissítési problémák állnak. 

Az HTC állítólag az európai mobilszolgáltatókkal is igyekszik együttműködni, és biztosítani, hogy a függő készülékek is ugyanakkor kapják meg a frissítést. 

Az Android 7.0 újdonságai közé tartozik a frissített Doze mód, az új emojik és az osztott képernyős multitasking. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.