Hirdetés

Kigyulladt egy iPhone 7



|

A tulajdonos szerint nem volt semmi baja, és kizárólag gyári Apple tartozékokkal használta.

Hirdetés

Elég nehéz szezont fut az okostelefonok világa idén, és úgy tűnik, hogy szinte nem lesz olyan nap, amikor ne hallanánk egy kigyulladó vagy felrobbanó csúcskészülékről. Miközben a Galaxy Note 7 tökéletes alternatívájának és a botrányok nyertesének az iPhone 7 Plust tartják, mások azt várják, hogy vajon milyen hibái vannak az Apple eszközeinek. 

Hirdetés

Aggasztó jelentés érkezett nemrég, amely arról szólt, hogy egy teljesen új iPhone 7 kigyulladt. A tulajdonosa szörfleckét vett egy parton, amikor a 7 napos iPhone 7-jét az autóban hagyta, ruhák alatt. Amikor visszatért, az autó tele volt füsttel, a ruhái és azok környéke pedig kiégtek. A tűz forrása az iPhone 7 volt. 

A felhasználó azt mondja, hogy semmilyen sérülés nem volt az eszközön, el sem ejtette, illetve csak gyári Apple tartozékokat használt, a töltéshez is. Az Apple elárulta, hogy tud a történtekről, és vizsgálja a helyzetet. 

Természetesen a felmelegedő autóban hagyott okostelefon sosem szerencsés dolog, azonban egy ruhákkal takart, közvetlen napfény hatásától mentes iPhone-nak valószínűleg nem kellett volna kigyulladnia. 

Bár a vizsgálatok eredményére mindenki kíváncsi, pánikra azért nincs ok - az egyetlen másik tűzeset egy komoly mechanikai sérülést szenvedett iPhone 7-hez kötődik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.