Advertisement

Korlátlan beszélgetés és SMS-ezés az új Vodafone RED csomagokkal

|

A hazai piacon eddig ismeretlen konstrukcióval jelentkezett a Vodafone.

Sokakban felmerülhetett a kérdés, hogy miért várt 4 napot a Vodafone az iPhone 5 árúba bocsátásával. A választ a mai nap kaptuk meg, mikor is a cég nyilvánosság elé tárta legújabb tarifacsomagját a Vodafone REDet. A Vodafone RED Standard és a Vodafone Red Super hazánkban unikumnak számít, hiszen a felhasználók első ízben kapnak valóban korlátlan beszélgetést minden hálózaton, bármely időszakban, és az SMS-eket sem kell többé számolniuk.

A meglévő és új ügyfeleknek ezen felül nem kell többé belebonyolódniuk a tarifacsomagok ágas bogas, csillagozott részekkel megtűzdelt útvesztőibe, mivel az új RED fix áras csomagokkal várja őket, melyek úgymond csak a bennük foglalt adatmennyiség, valamint a készüléktámogatás tekintetében térnek el egymástól. Nézzük is meg őket.

A legkedvezőbb árfekvésű, havonta 13 990 forintért előfizethető RED tarifa mellé nem telefon, hanem SIM kártya jár. Ez azoknak a felhasználóknak lehet kedvező, akik már rendelkeznek készülékkel és nem ezt kívánják leváltani, hanem mondjuk a szolgáltatót vagy a korábbi tarifacsomagjukat. A SIM-es RED előfizetői korlátlan beszélgetést és üzenetküldést kapnak, valamint 2 GB adatforgalmi keretet. Ettől a csomagtól 2000 ezer forinttal drágább, a Vodafone RED Standard, mely a fentieken túl, alap készülékbiztosítással és az előfizetés időtartama alatt teljes szakértői támogatással bővül.

Ez utóbbi nem csak azt jelenti, hogy a RED-ügyfél kitüntetett figyelemben részesül az üzletekben és az ügyfélszolgálaton, hanem azt is, hogy minden gondját-baját soron kívül intézheti.

A Vodafone RED Super képviseli a frissen bevezetett RED prémium tarifacsomagját. A csomag ára 21 990 Ft, amely magába foglalja a korlátlan beszélgetést, üzenetküldést, a lopásra is érvényes prémium készülékbiztosítást, az előfizetés ideje alatti ingyenes szakértői támogatást, 4 GB adatforgalmat plusz egy második SIM kártyát, valamint egy hét ingyenes roamingot. A második SIM kártya 500 MB adatforgalomra van hitelesítve, melyet leginkább a táblagépekbe szánt a cég, persze egyéb készülékben is használható. A fő SIM azonban csak mobiltelefonban használható.

 

  Vodafone RED Standard Vodafone RED Super
Beszélgetés és üzenetküldés bármely belföldi hálózatba Korlátlan Korlátlan
Mobilinternet 2 GB 4 GB
Készülékbiztosítás Alap Prémium
Roaming - RED Roaming Hetijegy
Szakértői támogatás Ingyenes az előfizetés teljes időtartama alatt Ingyenes az előfizetés teljes időtartama alatt
Havidíj 15 990 Ft 21 990 Ft

 

Hirdetés

Te mit gondolsz?

X

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!