Hirdetés

Közelít a OnePlus 5



|

Balszerencsés szám a 4-es, ezért jövőre a OnePlus 5 jön - kerámia házzal.

Hirdetés

Egyáltalán nem számít régi készüléknek a OnePlus 3, azonban a OnePlus mégis kiadta a 3T-t, amely egy frissített modell. Természetesen az utód is készül: a OnePlus 5 2017-ben lesz elérhető

Hirdetés

Miért ugrik ekkorát a OnePlus? Nem egymás után jön a két új zászlóshajója, a OnePlus 4 ehelyett kimarad. Ennek az oka az, hogy Kínában a 4-es szám nem hoz szerencsét. 

A OnePlus 5 állítólag kerámia házzal jön, pont olyannal, mint a Xiaomi Mi Mix. A OnePlus egyébként a OnePlus X-nél is ilyen anyagot használt egy limitált kiadásnál. 

A OnePlus 5-re bizonyíték, hogy a OnePlus a BBK Electronics alatt működik, ami egyben az Oppo és a Vivo tulajdonosa is. A Vivo a V3 után egyből a V5-tel állt elő, vagyis a 4-es számot szintén kihagyta. 

A pletykák alapján a OnePlus 5 5,5 hüvelykes, QHD-s AMOLED kijelzőt, Snapdragon 835-ös processzort és 6 GB RAM-ot kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.