Hirdetés

Különleges újdonságot ígér a OnePlus



|

Nagy valószínűséggel a gyártó prémium fülhallgatójának, a OnePlus Iconsnak az utódja érkezik.

Hirdetés

A OnePlus valami különleges újdonságot ígér augusztus 25-re, amely egyben azt is megmutatja, hogy mivel folytatja a vállalat. 

Hirdetés

Nem kell persze túl nagy lázba jönni, elvégre elég valószínűtlen, hogy egy új okostelefonnal rukkolna elő a márka. A közzétett videó alapján sokkal valószínűbb, hogy egy új fülhallgatóval készül a gyártó, amely a OnePlus Icons utódja lesz. 

A OnePlus Icons a márka prémium fülhallgatója, ami 2015 végén jelent meg, 49,99 dolláros áron.

Természetesen sok pletyka van arról, hogy mi lesz a különleges újdonság, vannak, akik az új okostelefon ötletét sem vetik el. Ha így lenne, akkor biztosan nem a OnePlus X kap utódot, elvégre a gyártó nem tervezi annak a folytatását. 

Mivel a OnePlus 3 mindössze 2 hónapos, ezért jóval nagyobb az esély arra, hogy egy fülhallgatóval örvendezteti meg a közönségét a cég. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.