Hirdetés

Már illatozhatnak az okostelefonok értesítései



|

A fejhallgató aljzatába kell csatlakoztatni a japán fejlesztésű perifériát.

Hirdetés

Európai szemmel nézve a japán találmányok diplomatikusan fogalmazva „szokatlanok” tudnak lenni, amelyre újabb remek példa a Scentee névre hallgató periféria. A napokban nemzetközileg is rendelhetővé vált kütyüt az iOS és Android operációs rendszert futtató készülékek fejhallgató aljzatába lehet csatlakoztatni, a célja értesítések beérkezése esetén különféle illatok árasztása.

Hirdetés


A LED-del is felszerelt eszköz önmagában 35 dollárba kerül, amely mellett a 30 dolláros szállítási díj meglehetősen borsosnak tűnhet. A Scentee-hez jelenleg ötféle illatot árasztó patront lehet vásárolni (rózsa, eper, kávé, levendula, rozmaring), amelyek darabja 5 dollárba kerül. Egyetlen patron elvileg olyan 100 értesítésre elegendő koncentrátumot tartalmaz.


Sejthetően a Scentee összeszerelése és mobilhoz csatlakoztatása után a működéséhez telepíteni kell egy ingyenes alkalmazást, amellyel lehetőség nyílik testre szabni a LED színét, továbbá a permetezett illat töménységét.


(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.