Hirdetés

Már márciusban befuthat a Huawei P10



|

A Huawei P10 és P10 Plus megjelenését most márciusra vagy áprilisra várhatjuk.

Hirdetés

A Huawei következő nagy dobása a Huawei P10 és a P10 Plus, nem sokkal a remekül sikerült Mate 9 után. 

Hirdetés

Yu Chengdon, a Huawei fogyasztói üzletágának az ügyvezetője elárulta, hogy az új zászlóshajók megjelenésére márciusban vagy áprilisban kerítenek sort. Ez teljesen hihetőnek tűnik, elvégre a P9 és a P9 Plus áprilisban jelentek meg. 

A várakozások alapján a Huawei a saját Kirin 960-as lapkakészletét használja az új modellekben, 6 GB RAM-mal. Marad az együttműködés a Leica csapatával, tehát a dupla hátlapi kamera sem megy sehová. A szó-beszédek lekerekített kijelzőről, illetve képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóról is szólnak. 

A Huawei állítólag a P10 Lite-on is dolgozik, továbbá a Vicky és a Victoria kódnevű modelleken. Ezek a Nova széria folytatásai lehetnek, olcsóbb okostelefonok. 

A Huawei 5,9 hüvelykes Mate 9 készüléke Amerikában a napokban jelent meg (Európában már tavaly óta kapható, igaz, jóval magasabb áron). A Kirin 960-as processzort ebben 4 GB RAM, 64 GB tárhely, hátlapi ujjlenyomat-olvasó, nagyon kompakt és minőségi ház, az átlagnál sokkal jobban teljesítő akku, továbbá figyelemreméltó dupla hátlapi kamera kíséri. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.