Hirdetés

Már nem Xperia-exkluzív a Lara Croft: Guardian of Light



|

Úgy négy évig volt a Sony androidos eszközeihez láncolva a játék.

Hirdetés

Az elmúlt években a Square Enix alaposan rákapcsolt a komolyabb mobilos, vagy éppen mobilokon is elérhető játékok készítésére. Az egyik első fecske a 2010-ben Windows, PlayStation 3 és Xbox 360 mellett Apple iOS-re is kiadott Lara Croft: Guardian of Light volt. A játékkiadó nem véletlenül nem használta a Tomb Raider márkanevet a címében, ugyanis TPS helyett egy felülnézetes, puzzle elemekkel kitömött akciójátékról van szó.


Hirdetés


A pozitív kritikákat kapott, de üzleti szempontból csak küszködve sikeressé vált játék két évvel később a Sony Xperia okostelefonokra és tabletekre is elérhetővé vált, ezután pedig gyorsan megfeledkeztek a létezéséről az androidos gamerek. A jelek szerint most vagy lejárt a Square Enix és a Sony közti exkluzivitási szerződés, vagy csak valaki a homlokához csapott a kiadónál, de a játék legújabb verziója végre bármilyen márkájú androidos készüléken hajlandó elindulni. A kooperatív többjátékos módot is kínáló címért 1099 forintot kér a kiadó.



(Forrás: PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.