Hirdetés

Még idén befejeződik a Lumia mobilok gyártása?



|

Egyre több jel utal a Surface márkanevű készülékek érkezésére.

Hirdetés

Hónapok óta keringenek a pletykák, miszerint a Nokiától vásárolt mobilos üzletágát szinte teljesen leépítő Microsoft befejezi a Lumia márkanév használatát, a következő generációs Windows 10 Mobile rendszerű készülékei már Surface név alatt válhatnak hivatalossá. Akárhogy is lesz, az átlagos fogyasztók helyett a Microsoft mindenképp a vállalati ügyfeleket veszi majd célba a telefonokkal.


Hirdetés


A WinBeta most újabb releváns pletykával állt elő, egy anonimitásba burkolózó forrása szerint ugyanis a Microsoft idén decemberben teljesen leállítja majd a Lumia okostelefonok forgalmazását. A publikáció gyanúja szerint inkább a gyártásuk befejezéséről lehet szó, hiszen miért ne árusítaná ki a meglévő készleteket a vállalat, még a jelentős veszteséggel való értékesítésük is jobb ötlet az újrahasznosításra való leadásuknál. A végeredmény szempontjából persze nincs túlságosan nagy különbség a kettő közt.



A forrás beszámolója könnyen hihetőnek tűnik, hiszen az elmúlt hónapokban a Microsoft rengeteg piacon csökkentette véglegesen a Lumia 650 / 950 / 950 XL trió árát, plusz az elmúlt időszakban a redmondiak saját márkaboltjaiban is feltűnően száműzve lettek a vásárlók valószínű útvonalaiból a Lumia mobilok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.