Hirdetés

Még idén kiderül, hogy mi baja volt a Galaxy Note 7-nek



|

A Samsung a tervek szerint még 2016-ban közzéteszi a hiba okát, és ezzel végleg lezárja a drámát.

Hirdetés

A Samsung mindent megtesz, hogy végleg lezárja a Galaxy Note 7 drámáját, és egyben ott folytassa, ahol a Galaxy S7 szériával elkezdte. 

Hirdetés

A Samsung megnyugtatta a befektetőit, hogy megfontolja azt a felvetést, amely szerint a cégnek ketté kellene bomlania, és a Samsung Electronicsnak külön folytatnia, továbbá a tőzsdére mennie (a NASDAQ lenne a befutó). 

Dél-koreai médiaértesülések szerint a Samsung minden tekintetben lezárná a Galaxy Note 7 történetét, mégpedig azért, hogy az végleg a feledésbe merüljön, és mindenki a Galaxy S8-ra koncentrálhasson. 

Ennek érdekében még az idén közzétennék a nyomozás eredményét, amely fényt derít arra, hogy mi volt a baj valójában a Galaxy Note 7-tel. 

A Samsung mindent tesztel és mérlegel, félig lefolytatott vizsgálat alapján nem akar következtetéseket levonni. Bár fontos, hogy a bejelentést jóval a Galaxy S8 előtt tegyék meg, a prioritást a hibák okának a felderítése élvezi, ami időbe telik. Cserébe a jövőben elkerülhető lesz a hasonló probléma, a Samsung mellett más gyártók számára is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.