Hirdetés

Meg kell röntgenezni a novemberben visszatérő Galaxy Note 7-et



|

November végére egész Európában ismét kapható lesz a Samsung Galaxy Note 7.

Hirdetés

Dél-Korea szeretne biztosra menni, ezért arra kötelezte a Samsungot, hogy minden egyes új Galaxy Note 7 készüléket röntgenezzen meg, és ellenőrizze az akkumulátort a hibák kizárása érdekében. 

Hirdetés

Ez egy meglehetősen szokatlan lépés, amely persze tovább növeli majd a visszahívási költségeket. Természetesen a felhasználók biztonsága az elsődleges minden oldal számára. 

A hírek szerint az ellenőrzéseket már a Samsung beszállítóinál megkezdik, tehát mindenki biztos lehet benne, hogy a zöld akkumulátorikonnal ellátott modellek energiaforrásai teljesen biztonságosak. 

Amerikában eközben már a hónap végén folytatódnak a Galaxy Note 7 eladásai. Európában még várnia kell annak, aki a Samsung csúcskészülékét szeretné. A helyi marketingigazgató, David Lowes elárulta, hogy november végére mindenhol újra kapható lesz az eszköz. 

Lowes szerint a hibás eszközök többségét Franciaországba, Nagy-Britanniába és Németországba szállították, ezekben az országokban már csak idő kérdése, hogy mindegyiket lecseréljék. 

A visszahívási folyamat felgyorsítása érdekében kötelező szoftverfrissítést vet be a Samsung, amely az akku töltöttségét 60 százalékban maximalizálja, és állandó értesítésekkel hívja fel a figyelmet a visszahívási akcióra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.