Hirdetés

Megakadályozná a Galaxy S8 szivárgásait a Samsung



|

A dolgozókat és a partnereket is arra kéri a Samsung, hogy ne jusson ki semmi a közelgő csúcskészülékről.

Hirdetés

A Galaxy Note 7 bár pénzügyileg is hatással van a Samsungra, nagyobb baj, hogy a márkáról festett képbe alaposan belerondított. Éppen ezért nagyon sok múlik a következő zászlóshajón, a közelgő Galaxy S8-on. 

Hirdetés

Már eddig is sok pletykát hallottunk a Galaxy S8-ról, azonban most kiderült, hogy a Samsung legfőbb vezetői mindent meg akarnak tenni annak érdekében, hogy a jövőben semmi ne szivárogjon ki az eszközről. 

A Korea Herald jelentése szerint a Samsung vezetői a dolgozókat és a partnereket is arra kérik, hogy akadályozzák meg az összes lehetséges szivárgást a Galaxy S8-cal kapcsolatban. 

A Samsung egy belső levélben arra kérte az alkalmazottait, hogy szigorúan kövessék a biztonsági előírásokat annak érdekében, hogy ne szivárogjon ki semmilyen titok. Ha így lenne, az a pénzügyi kockázat mellett tönkrement együttműködésekhez és megtört bizalomhoz is vezethet. 

A partnereit arra utasította a vállalat, hogy egyetlen szót se említsenek meg a Galaxy S8-ról. 

Néhány éve még sikerült a bemutatóig titokban tartani az újdonságokat, azonban mostanra gyakorlatilag mindent tudunk az összes készülékről, mire az hivatalosan bemutatkozik. A mai globális közösségi kultúra fényében erősen kétséges, hogy a Galaxy S8-ról sikerül mindent eltitkolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.