Hirdetés

Megint frissül a OnePlus 3



|

Az OxygenOS 3.5 egyelőre csak előzetes formájában érhető el, de sok hibát igyekszik javítani a OnePlus.

Hirdetés

Nem könnyű a OnePlus 3-tulajdonosok élete, elvégre a készülékre érkező frissítések mostanában több kárt csinálnak, mint amennyi problémát orvosolnak. A kínai cég azonban nagy erővel készíti az újabb frissítéseket, amelyek remélhetőleg minden felmerülő gondot kijavítanak. 

Hirdetés

A OnePlus ezúttal az OxygenOS 3.5-öt tette elérhetővé, igaz, egyelőre nem végleges, hanem közösségi buildként. Ez azt jelenti, hogy a bátrabbak kipróbálhatják az új rendszert a többiek előtt - a OnePlus pedig javíthatja a felmerülő kellemetlenségeket a szélesebb megjelenés előtt. 

A OnePlus frissítette a kezelőfelületet, javított az óra, időjárás és fájlkezelő appjain, illetve az új kameraszoftvernek hála már minőségibb képek készítését lehet elvárni a készüléktől. Több lesz a beállítás is. 

A motorháztető alatt további számos változtatás történt, és a jövőben többször, gyorsabban érkeznek majd a OnePlustól frissítések. A sort az OxygenOS 3.5 nyitja. A mostani előzetesben még vannak hibák, így még csak kísérleti jelleggel érdemes meggondolni a telepítését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.