Hirdetés

Mégis leállt az HTC 10 frissítése



|

Technikai problémák miatt az európai felhasználók mégsem kapják meg az újabb Androidot az HTC 10-re.

Hirdetés

Miközben az amerikai HTC 10 készülékek tulajdonosai már megkapták az Android 7.0 Nougat frissítését, addig Európában csak a napokban kezdődött el a folyamat. Sajnos le is állt. 

Hirdetés

Európában az HTC 10-tulajdonosok döntő többsége tehát egyelőre mégsem kapja meg az újabb Androidot, ezt maga Graham Wheeler, a termékekért és szolgáltatásokért felelős igazgató árulta el. 

Ugyan a pontos indok nem derült ki, de Wheeler annyit még hozzátett, hogy valamilyen technikai probléma áll a háttérben. A várakozások alapján valamikor februárban teheti közzé ténylegesen a frissítést a gyártó. 

Az apró kellemetlenség ellenére az európai HTC 10-felhasználóknak nincs okuk a különösebb aggodalomra: az Android 7.0-t nem hívta vissza az HTC, mindössze nagyjából egy hónappal elcsúsztatta az elérhetőségét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.