Hirdetés

Megjavítja a Pixelek kameráját a Google



|

A Google tud róla, hogy gond van a Pixel okostelefonok kamerájával, és már dolgozik a javításon.

Hirdetés

A Google idei Pixel és Pixel XL okostelefonjai igazán remekül sikerültek: az egyedi dizájn és minőségi külső elképesztő teljesítménnyel és az eddigi legjobb Androiddal párosul. Azonban a Pixel sem tökéletes. 

Hirdetés

Ugyan a DxOMark és sok teszt eredménye szerint a piac legjobb kamerájával rendelkezik, a felhasználók az utóbbi időben kellemetlen problémákat tapasztalnak. A fényképezős app egyszerűen lefagy, majd rózsaszín és lila vonalakat jelenít meg a képernyőn. 

Ez nem túl jó hír, de úgy tűnik, hogy legalább a hiba oka szoftveres eredetű. A Google egyik szóvivője a MobileSyrupnak árulta el, hogy tudnak a jelenségről, és jelenleg is a megoldásán dolgoznak. 

A történtek pontos okát még nem árulta el a Google, de egyes felhasználók visszajelzései szerint akkor van gond, ha alacsony a térerő. Átmeneti gyógyír a repülőmód használata, de remélhetőleg a Google hamarosan kiadja a javítást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.