Hirdetés

Meglepetést ígér február 26-ra a Nokia



|

Be lehet karikázni a dátumot: a Nokia új bejelentésekre készül.

Hirdetés

A Nokia ugyan jelentkezett egy androidos készülékkel a kínai piacra (Nokia 6), azonban rövidesen a világ többi részén is jön a nagy visszatérés. 

Hirdetés

A naptárban a február 26-i dátumot kell bekarikázni, a Nokia ugyanis a Facebook-oldalán ekkorra ígért új bejelentéseket. 

Február 26. az a nap, amely megelőzi a 2017-es Mobile World Congresst, a világ legnagyobb mobilos expóját. Ez lesz az a nap, amikor a legtöbb gyártó bemutatja az idei nagy durranását - elvileg ekkor mutatkozik be az LG G6, és kis szerencsével a Samsung Galaxy S8 is. 

Úgy tűnik, hogy a Nokia nem fél aznap előállni valamivel, ami a felhasználók reményei szerint jóval több lesz, mint a jelenlegi, középkategóriás Nokia 6. 

A Nokia a korábbi ígéretek alapján idén 5-6 új okostelefont dob majd piacra, amelyek között legalább egy csúcskategóriás is lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.