Hirdetés

Méretes akkumulátort kapott az Alcatel Pixi 4 Plus Power



|

5000 mAh-s energiaforrás került az Alcatel olcsónak ígérkező okostelefonjába.

Hirdetés

Új okostelefont mutatott be az Alcatel, amely a Pixi sorozatot erősíti. Ez lett az Alcatel Pixi 4 Plus Power, amelynek a nagy különlegessége a szokatlanul hatalmas akkumulátora. 

Hirdetés

A gyártó szerint a Pixi 4 Plus Power egy 5000 mAh-s energiaforrással rendelkezik, aminek köszönhetően egyetlen feltöltéssel normál használat mellett 2,7 napig üzemel. Akár 14 órán keresztül is lehet vele videót streamelni. 

Az akkumulátor támogatja a gyorstöltést, illetve powerbank funkcióval is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy szükség esetén a microUSB porton keresztül más eszközöket is lehet tölteni az okostelefonról. 

Az akkut leszámítva sajnos nagyon visszafogott tudású a készülék, amelynek az 5,5 hüvelykes kijelzője 720 x 1280-as felbontást használ. Alatta 1 GB RAM, 8 GB bővíthető tárhely található. A dual-SIM-támogatással rendelkező készülék Android Marshmallow-t futtat. 

Sajnos a konkrét vételár egyelőre nem derült ki, azonban a Pixi 4 Plus Power kedvező vételárúnak ígérkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.