Hirdetés

Mi jön a Galaxy Note 7 után?



|

Egy neves elemző szerint a Galaxy Note 7-tulajdonosok fele iPhone 7 Plusra vált.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 7 az akkus botrányát leszámítva fantasztikusan jól sikerült készülék volt, így aki eredetileg ilyen okostelefont szeretett volna, annak nincs könnyű dolga az utód megtalálásában. Mivel lehetne pótolni a végérvényesen nyugdíjazott eszközt? 

Hirdetés

Sok elemző szerint az Apple és az iPhone 7 széria jár jól a Samsung szerencsétlen helyzetével. A KGI Securities pontos és megbízható szakembere, Ming-Chi Kuo azt mondja, hogy a 12 millió Galaxy Note 7-megrendelő nagyjából fele, 5-7 millió ember vehet inkább iPhone 7 Plust. Aki kedvelte a Galaxy Note 7 nagy méretét, az itt is szereti majd a nagyobb kijelzőt (és persze a dupla kamerát). 

Kuo szerint az érintett emberek másik fele ragaszkodik majd valamelyik androidos készülékhez. Nagy valószínűséggel a Pixel XL lesz az egyik top választás, okkal. 

Ugyan sok cikk attól hangos, hogy a Samsung sok vásárlója bizalmát elvesztette, a másik oldalról azt hallani, hogy nagyon sok felhasználó kitart a Samsung mellett, és a Galaxy Note 7 helyett örömmel használ tovább például egy Galaxy S7 edge készüléket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.