Hirdetés

Minden kiderült a Google Pixel és Pixel XL készülékekről



|

Kiszivárogtak a végleges specifikációk és több fotó is előkerült a Google új okostelefonjairól.

Hirdetés

A Google nagy rendezvényt tart október 4-én, amelynek keretében többek között a két új Pixel szériás okostelefonját is bemutatja. Ezekről volt már sok pletyka és szivárgás, azonban a Bell Canada, a Telus és a Carphone Warehouse most gyakorlatilag mindent közzétettek a két új eszközről, fotókkal együtt. 

Hirdetés

A Google Pixel a várakozásoknak megfelelően 5 hüvelykes, 1920 x 1080-as AMOLED kijelzőt kap, Gorilla Glass 4-gyel borítva. A Snapdragon 821-es processzort 4 GB RAM, 32 vagy 128 GB tárhely, egy 12,3 megapixeles kamera képstabilizálással, egy 8 megapixeles előlapi kamera, valamint egy 2770 mAh-s akku egészítik ki. Természetesen van ujjlenyomat-olvasó és USB-C is a 143,8 x 69,5 x 8,6 milliméteres és 143 grammos készüléken. 

A Google Pixel XL annyiban tér el, hogy már 5,5 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelzőt kap, az akkumulátora pedig 3450 mAh-s. Ez 154,7 x 75,7 x 8,6 milliméteres és 168 grammos. 

Mindkettő az Android 7.1-gyel és az új launcherrel érkezik meg, és más készülékek felhasználóival szemben a Pixelek tulajdonosai bármilyen minőségben korlátlanul menthetik a fotóikat a Google Fotókra. 

Árakat még nem említettek, de október 4-én minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.