Hirdetés

Mobil helyett óriási tablet lehet a Nokia D1C



|

Friss információk érkeztek a másfél hete kiszivárgott készülékről.

Hirdetés

A nagyon közeli jövőben köztudottan visszatér az okostelefonok piacára a Nokia márkanév, így nem okozott hatalmas szenzációt, mikor másfél hete kiszivárgott a "Nokia D1C" típusjelzésű eszköz a Geekbench mérőprogramon keresztül. Sajnos a mérési eredményeken túlmenően csak néhány specifikációt kaptunk, ám mindenki arra tippelt, hogy egy alsó-középkategóriás okostelefonról van szó.


Hirdetés


Úgy tűnik, hogy mégsem erről van szó. A NokiaPowerUser szemfüles írója rábukkant a termékre a GFXBench adatbázisában, és kiderült, hogy a Nokia D1C valójában egy táblagép. Méghozzá nem is akármekkora, elméletileg 13,8 hüvelyk átlójú az 1920×1080 pixeles érintőpanelje.



A GFXBench által rögzített fontosabb specifikációk: Qualcomm Snapdragon 430 lapkakészlet, 3 GB RAM, 8 megapixeles előlapi kamera, 16 megapixeles hátlapi kamera autofókusszal, SIM-foglalat, Android 7.0 operációs rendszer. Kíváncsiak vagyunk, hogy pontosan milyen célközönségnek szánja az iPad Prónál is nagyobb táblagépet a gyártója.


(Forrás: Phandroid)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.