Hirdetés

Nagy siker a Huawei Honor 8



|

A júliusi megjelenése óta 1,5 millió darab fogyott a Huawei Honor 8-as okostelefonjából.

Hirdetés

Jól megy a Huawei szekere, és a Honor termékcsalád is több mint népszerű. A Honor 8-as okostelefon júliusban mutatkozott be, és kevesebb mint négy nap alatt 5 millió regisztrációnak örülhetett. 

Hirdetés

A Honor 8 12 megapixeles dupla hátsó kamerával rendelkezik, erős Kirin 950-es lapkakészlettel, 3 vagy 4 GB RAM-mal (32/64 GB tárhely mellett) kiegészítve.

Az 5,2 hüvelykes kijelző 1080 x 1920-as felbontást használ, a ház alumíniumból van, az ujjlenyomat-olvasó hátulra került. Az előlapi kamera 8 megapixeles, az akku 3000 mAh-s, és 30 perc alatt 0-ról 47 százalékra tud tölteni. Az Android Marshmallow rendszerét használja, EMUI 4.1 kezelőfelülettel. 

A júliusi start óta immáron 1,5 millió darab fogyott el belőle. Ezt maga Zhao Ming, a Honor alelnöke árulta el egy korábbi sajtóeseményen. Azt is hozzátette, hogy a termékvonal 999 napja alatt 100 millió Honor készülék talált gazdára, és a trend várhatóan tovább erősödik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.